Real time sensor informatie van vastgoed gebruik

 -  Available in: Nederlands Nederlands Nederlands

Inzicht en statistieken voor uw vastgoed d.m.v. sensoren binnen BIMkeeper

Commerciële gebouwen en woningen worden slimmer dan ooit tevoren. Geautomatiseerde processen die operationele kosten verlagen, energie besparen, ruimte-indeling optimaliseren, veiligheid verhogen, comfort verbeteren, en in sommige gevallen business intelligence genereren. Om deze voordelen te bereiken, moet de nodige informatie verzameld worden. Dit is waar BIMkeeper de meerwaarde van sensoren en IoT ziet.

Gegevens over ruimtegebruik zijn een waardevol onderdeel van IoT in commerciële gebouwen, omdat het faciliteitmanagers kan helpen om het gebruik van het gebouw beter te optimaliseren op basis van de huidige en toekomstige behoeften. Sensoren helpen ons aan waardevolle inzichten over de manier waarop en de mate waarin ruimten worden gebruikt. Denk aan factoren als: Tempratuur, luchtvochtigheid, gebruin van verlichting en bezetting van ruimte.

sensor_overview.png sensorgraph2.PNG

BIMkeeper biedt realtime inzicht in het verbruik en gebruik van uw gebouw door de integratie en koppeling van sensoren. De verzamelde data wordt slim weergegeven in statistieken dat helpt bij besluitvorming omtrent uw vastgoed en planning ervan in de toekomst. 


Probeer onze demo uit met behulp van de manual om te begrijpen hoe dit werkt: https://demo.bimkeeper.com/demos

IRP bases all of its web development on the ISO 19650 standard for the development and full lifecycle of buildings. Formerly known as the BSI 1192-X. This standard has now been almost fully implemented in BIMkeeper.


<
>